maanantai 21. huhtikuuta 2014

Mihin ne päivät oikein häviää...?!

Voi jeekkana, mä luulin että siitä on jotain pari viikkoa ku kirjotin viimeksi : / Ohhoh!!!! Meneepä aika nopeesti....

Mutta mitä välissä on tapahtunut..? No eipä paljon mitään.... Yks synnytys takana, mutta ei oma ;) Olin viime viikolla tukihenkilönä parhaalle ystävälleni, joka odotti esikoistaan.... Pieni ja suloinen tyttö tuli <3 Oi että!!! Vaikka oon odottanu omaa synnytystäni kuin kuuta nousevaa, se vaan lisäsi malttamattomuuttani... Pahempia traumoja ei tullut, vaikka melkoinen kyynaama kätilö olikin... grrr...... Varsinainen eukko suorastaan!!!

No se siitä...

Mutta siis se miksi ylipäätään alkuvuodesta aloin tätä blogia pitämään, oli terveelliset elämäntavat... kröhöm.... No yritystä on ollut, se on pakko sanoa, mutta houkutuksia vieläkin enemmän.....! Perusasiat on pysyneet hyvänä, melko säännöllinen ruokailurytmi ja terveellinen kotiruoka ja tietysti tuo kuuluisa lautasmalli... Mutta siihen rinnalle on niitä ei niin terveellisiä valintoja sitten mahtunut.... Koko ajan lisääntyvä makean nälkä pienen masennuksen kanssa, EI HYVÄ YHDISTELMÄ!!!!

Yritys hyvä ykstoista!!

Jaaaaaaaa, seuraavana päivänä tuli vieraita... Olihan se pakko jotakin leiposta : /


Liikkuminen on nykyään entistäkin vaikeampaa, jo autolla ajaminen tuottaa ajoittain suoranaista tuskaa : / Vaikka selkä antaisi myöten, jalat eivät tunnu enää tottelevan... Liitoskivut ovat jotain sanoinkuvaamatonta ja supistukset iskevät heti kun vähänkin jotain yrittää tehdä... Perus siivous tai muu pikkanen kotityö ei kulje ilman kipuja.... Mutta toivo elää, että tämä napataatta malttaisi kohta sieltä ulos tulla.... Onhan viikkoja jo 35+4... Vapun jälkeen saisi minun puolestani jo ulostautua ; )

Rv 34+0 Eli 1½ vkoa sitten otettu kuva.... Johan se saisi possahtaa....

Enpäs minä nyt tähän hätään oikein muuta keksi.... Yritän viikolla paneutua asiaan taas hieman paremmin. Huomenna on neuvola ja ensiviikolla ultra, jossa katsotaan minkä kokoinen kössikkä sieltä olisi tulossa... Ajatukset juoksee nyt ihan omaa polkuaan, joten turha edes kuvitella mitään järkevää tuotosta etenkään klo 22.10 ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti