perjantai 19. kesäkuuta 2015

Kohti Juhannusta ja ehkä kesääkin

Niin se alkoi mökkikausi meilläkin :) Viime perjantaina lähdettiin kohti Itä-Suomea ja sunnuntaina tultiin maitojunalla kotia :P Keli ei ollu mitenkään imarteleva ja pienenpi herra tais tehdä urakalla hampaita, joten äiti-ihminen oli hermoraunioina jo parissa päivässä. Mökillä ei ole ollenkaan kivaa, kun vettä sataa ja varsinkaan huutavan lapsen kanssa... Ei, ei kiitoos!!! Mökkihän on aika askeettinen ja pieni neljälle ihmiselle ja yhdelle puolikkaan lehmän kokoiselle koiralle. Ei juoksevaa vettä, ei sisä vessaa, keittiössä 2 keittolevyä, lämmitysmuotona takka. Joten lämpimiä ilmoja kyllä kaivataan, jos meinaa pidemmän aikaa mökillä viihtyä. Mutta toivo elää, että se lämmin intiaani kesä vielä tulis heinä-elokuussa ja päästäis vähän pidemmäksikin aikaan. Ja josko ne hampaatkin olis siihen mennessä tehty ;)

 

Huomen aamuna startataan keula kohti Turkua ja siitä laivalla Ahvenanmaalle!!! JES!!! Mä niiiin ootan!! Vaikka säätiedotus ei lupaa sinnekään kovin kaunista, niin kalaanhan voi mennä vaikka tulis ämmiä taivaalta, eikös vaan ;) TOIVOTTAVASTI pikkumieskin rauhoittuu siihen mennessä, sieltä kun ei tostanoinvaan kotia pääsekään.. Lenkkarit on kyllä lähdössä mukaan, mutta katsotaan nyt meneekö tämä taas vain huutelun puolelle :P

Muutenhan nämä viikot on menneet itsensä edestä. Viime viikon olin aika lailla yh ma-to ja tuli syötyäkin aika nätisti, mutta siitä sitten heti mökille ja noh.... Tarviiko sitä edes ääneen sanoa?

Käyskentelyä lastentahtiin <3


Ihan pakko oli kokeilla Lidlin juustokakkua tuoreleivonnais osastolta... 
Saatan muuten koekilla toistekin ;) 

Lohikastiketta, muikkuja, perunamyyssia..

Mä oon ihan vallan hurahtanu tohon rahkajugurttiin! Mun suuhun paljon parempaa kuin pelkkä rahka ja vielä vatsaystävällisempikin. Vähän ananasta kaveriks ja NAM!

Tuoreita kasviksia perunan/riisin/makaronin tilalle

Ja miksi ei joskus vois herkutellakin!? Kanatortilla:
salaattia+kastiketta, paahdettua kanaa, aurajuustoa ja tortilla pohja...
Mun mielestä aika perus lounas, helppoa, hyvää ja eikä tuo nyt varmaan maailman pahin vaihtoehto ole...

Varsinkin jos vertaa tähän meidän mökki-iltapalaan  =O

Maanantaina onneksi pääsin vähän salilla käymään, mutta voi jeekkana kun noi grilli-lihikset painoivat :/ Kylläpä tuntui raskaalta ja pakko oli jo ylätaljasta ottaa napsu pois painoista, kun ei vaan pystynykyenny.. Vaa´allakin kävin tänä aamuna ja kyllähän se "lomailu" on jättänyt jälkensä =D Lähtöpaino Ahvenanmaalle on siis 77,2kg... Ooooops!!! Onneksi ukko palaa töihin heti heinäkussa, joten josko silloin se salaattikin löytäisi taas tiensä mun lautaselle ;)

TARKOITUKSENI olisi kyllä Ahvenanmaan reissulla nauttia, MUTTA astetta terveellisemmin kuin viime kesänä ;) Päätin jo, että mihinkään tehtaanmyymälöihinhän EN mene, jos siellä on jotain syötävää ja jonkunnäköinen järki täytyy pitää mielessä kun ruokaa tehdään. Vaikuttaa siltä, että isommallakin pojalla alkaa makkarakiintiö olemaan täynnä, joten josko sinne grilliin eksyisi jotain muuta. Pääosinhan mä kanaa syön grillistä, mutta kyllä ne kyrsätkin löytää tiensä mun lautaselle :/ Suurin ongelma tolla reissulla varmaan tulee olemaan naapurimökissä oleilevat iskä ja äiti, ja iskähän tunnetusti tekee kyllä sellasta herkkusapuskaa, että mun selkäranka ei pysy kasassa jos sitä on saatavilla =D

Joten enpä tähän taas muuta voi sanoa kuin että YRITETÄÄN =D =D =D Ja katsotaan heti reissun jälkeen montako jenkkakahvaa on saatu viikossa lisää..

Ai niin..... Ja sainko uuden puhelimen...? SAIN!!
Onko kääntyvä selfie kamera, mikälie?! ON!!

Eli jatkossa saatatte tulla näkemään mun turpanaamaani ja maailman typerimpiä selfieitä ehkä ihan muutaman kerran =D Pahoittelen jo näin etukäteen ;)




..Kun jos joku vielä vaikka opettais vähän sitä poseeraamista :/




Hiivatin hyvää Juhannusta ja nauttikaa vaikka tulis räntää!!!! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti