lauantai 14. marraskuuta 2015

Pelkkää juhlaa!!

Viime viikonloppuna vietettiin isänpäivää (jos joku ei sitä vielä tiennyt). Ja meillähän on tapana juhlia samalla esikoisen syntymäpäiviä. Tänä vuonna tulikin jo 4 mittariin ja näitä juhlia odotettiin hartaasti =D

Tietenkään en perinteistä luovu, joten tarjottavaa oli enemmän kuin tarvetta...

Tarjolla oli siis karjalanpiirakoita, voileipäkakkua, täytekakkua, pullaa, pikku naposteltavia, kahvia ja mehua. Ja mä olen kyllä niin tyly emäntä, että vieraat saa tyytyä kertakäyttö astioihin! Reilu 20 hengen astioiden tiskaaminen on suorastaan *PIIIIIP*....!

Konemiehellä tietenkin konemiehen kakku ;)
Täytteenä mansikkaa, banaania ja persikkarahkaa..

Voileipäkakkua koristi tälläkertaa ihanat leppäkertut.
Täytteenä kinkkua ja tuorejuustoa..

Mums mums....

Koristeitakin tietenkin puuhasteltiin edellisenä iltana..

Ja lahjoja tuli taas pikku miehelle ovista ja ikkunoista, mutta kaikkein paras taisi olla tuo valtava pahvilaatikko, jonka sisältä löytyi pöllikärry pojan polku Jontikkaan =D 

Kivat juhlat ja hyvät ruoat (vaikka nyt itse sanonkin), mutta parasta on aina nähdä kun lapset nauttii <3 Ja jottei muutkin arjen sankarit unohtuisi, niin hyvää isänpäivää kaikille isipapoille!! (vaikkakin vähän tällein myöhässä ;)



P.S. En ajatellut koskaan tuoda täällä esille (ellen sitten vahingossa) poliittisia tms. mielipiteitäni, mutta nyt on ihan pakko ottaa kantaa ajankohtaisiin uutisiin: 
Voimia Pariisiin!!!!! <3 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti