lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kauppa Päivä

...Ja mitäs kaikkea sieltä mukaan tarttuikaan?
No ihan perus kamaa, voisin sanoa... Ruokatarpeita, välipalaa, maitoa (normaalisti väh. 4l, mutta nyt yksin vauvan kanss liikenteessä, joten ei mahtunut enempää mukaan).... Mutta ilokseni voin sanoa, että tuo suklaa ei enää kuulu normaalin kauppakassin sisältöön ja tuokin tummasuklaa levy on tarkoitus sisällyttää rahkapirtelöön... (huom. TARKOITUS)!!

Ja kun Lidlin kaupasta on kyse, tarttuu sieltä aina mukaan jotain ei niin tarpeellistakin..
..Tosin tälläkertaa nuo ylimääräiset ostokset olivat hyvinkin tarpeellisia... Pojalle pillimehuja, vitamiinit oli loppuneet, mekko kesän juhlia varten, lenkkikengät ja lenkkikaverille herkkuja ;)

Ja Lidlin Crivit-merkkiset kengät pääsivätkin heti samana päivänä kokeiluun.. Ja pakko sanoa, että ei menny rahat hukkaan! Kenkiä mainostetaan juoksukenkä nimellä. Sitä en tiedä, miten siinä lajissa palvelevat, mutta 19.90€ perus lenkkarista on minulle ihan sopuhinta. Reilu vuosi sitten ostin myös Lidlistä lenkkarit (sellaiset kuperapohjaiset) ja tykkäsin niistä erittäin paljon, mutta raskausaikana menin ja astuin ne linttaan, joten nyt oli pakko ostaa uudet.
Värikin osui sopivasti (riittävän räikeät siis) ja kyllä niillä mukavasti eteenpäin pääsi =) Tuskin näillä meikäläsen tämänhetkisillä kävelyillä kalliimpiin edes satsaan...

Niin.... Ja kuka ihme pystyy syömään lähes kokonaisen Lidlin
Ciapatta-leivän yhdessä illassa...?!
No vastaus on erittäin helppo...
MINÄ...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti