perjantai 4. heinäkuuta 2014

Heinäkuun 1. päivä

Tämä postaus oli tarkoitus kirjoittaa tämän kuun ensimmäinen päivä, mutta parempi myöhään kuin........ Kohtasin nimittäin taas mittanauhan : / Jatkossakin olisi siis tarkoitus aina kuukauden ensimmäinen päivä hypätä vaa'alle, painia tuon mittanauhan kanssa ja seurata siis mahdollisia toivottuja tuloksia... Seuraavaksi siis ensimmäiset kuukausimittauksen tulokset... (Suluissa olevat mitat kaksi viikkoa sitten, eli 12.6.14)

1.7.2014

Pituus todennäköisesti pysynyt samana ;)
Paino 82.3kg   (85)
Rinta 107cm   (110)
Napa 108cm   (111)
Bepa 110cm   (111)
Reisi 65cm   (67)
HaBa 35cm   (34)

Jotain siis on toki tapahtunut, mutta meikäläisen luonteella (TAHTOO KAIKKI HETI NYT) on tapahtunut liian vähän... Edelleen joka päivä saan muistuttaa, että olen todellakin juuri synnyttänyt, mutta toisaalta taas odotan sen vuoksi nopeita tuloksia.... Tosiasiassa tulisi olla tyytyväinen ylipäätään siihen, että lasku suunnassa mennään... Perus laihdutustahan minä en voi harrastaa, sillä imetän, mutta pyrin melko "luonnolliseen" painon pudotukseen terveellisellä ruokavaliolla, liikunnalla ja imetyksellä.... Tosin tällä hetkellä tuo "terveellinen" tuottaa hieman hankaluuksia.... Tai oikeastaan perusruoka on hanskassa ja syönkin monipuolisesti ja melko terveellisesti, mutta tavoitteena olisi nuo herkut jättää pois. Mutta makeannälkä tälläkin hetkellä on VALTAVA..!!!

Ja muutama sana viime viikosta... Liikunta suorituksiin olen erittäin tyytyväinen:
Ma lenkki x2, Ti lepo, Ke lenkki, To lenkki, Pe lenkki, La lepo, Su Kahvakuula
Lenkki Luukki ei vielä ollut kovin kesäinen...

.. Mutta kyllä yksi kaunis päivä mahtui viime viikollekin..
Tuota meikäläisen kahvakuulaa ei nyt varsinaiseksi hikijumpaksi voi kehua, mutta lämmin siinäkin toki tuli. Lähinnä tunti kului liikkeiden muistelussa ja harjoittelussa, edellisestä kerrasta on kuitenkin useampi kuukausi.. Keliäkin oli sen verran, joten jumppasin ulkona ja sain mukavasti samalla nukutettua vauvaa vaunuissa ja esikoinen leikki hiekkalaatikolla... Varsinaista mammajumppaa siis ; ) 

Suunta siis edelleen vain eteenpäin!!! Mutta josko sitä kohta rupiais tuhentää askelta....?! ; )





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti