lauantai 22. elokuuta 2015

Vähän päivitystä

Elokuun päivitykset on jääneet vähän vähemmälle ja syyhän löytyy pääasiassa ulkoa =D VIHDOINKIN ne helteet, tai ainakin lämpimät päivät, tulivat, joten pihalla on tullu oltua taas astetta enemmän. Rästiin jääneitä pihahommia on ehtinyt kivasti tekemään ja muutenkin vaan ulkona oleilu on ollut suosiossa. Tosin tämä näkyy kyllä myös ruokavaliossa :( Ruoanlaitto on taas jäänyt vähemmälle ja kaupasta lähtee helposti mukaan "jotain nopeeta ja helppoa". Nälkä, joka siis seuraa tätä "syömättömyyttä" tietysti korvataan iltaisin napostelun merkeissä ja kyllä, painoni on noussut.. Niin hyvin mennyt kesä kosahtaa sitten tähän auringonpaisteeseen. Tietenkin suurin osa on varmasti turvotusta ja vatsa kertoo kyllä, että ruokavalio ei ole tällähetkellä paras mahdollinen, joten muu ei auta kuin ottaa taas käyttöön vanha kunnon ruokapäiväkirja.. Muutama päivä takana ja heti huomaan, että ruokavalio muuttui konkreettisesti. Joku kummallinen painostus tuossa päiväkirjassa on, koska ilman sitä voin syödä ihan mitä vaan, mutta heti kun sen ottaa taas esiin, niin omatunto kolkuttaa kun edes miettii suklaata =) No, tämä kyllä sopii minulle =D


Liikuntaa olen ihan kivasti ehinyt tällä viikolla suorittamaan. Maanantaina kävin uusimassa sali kortin ja avasin syksyn kauden kevyesti pumppaillen. Pakko oli vähän tiputtaa painoja, koska taukoa on tullut melko paljon, mutta tein sitten vähän pidempiä sarjoja.


Keskiviikkona kävin fysioterapeutin juttusilla tämän minun selkäni kanssa ja sain parin viikon päähän uuden ajan. Muutaman yksinkertaisen jumppaohjeen sain, jolla herättelen alaselän syviä selkälihaksia, sekä arkierkonomia oli suuressa roolissa =) Ensi viikolla on aika myös lääkärille, joten palailen varmaan tämän jälkeen tarkemmin aiheeseen, jos vaikka selviäis, että mikä siellä kiukuttaa. Kävely, joka on tuottanut suuriakin tuskanhetkiä, saa nyt palata viikottaisen liikuntaan, mutta lyhyemmillä matkoilla. Fyssari neuvoi aloittamaan 500metristä (jolloin yleensä kipu alkaa), mutta torstaina selkäranka ei antanut myöten kääntyä niin aikaisin kotiin, joten 1,5km tuli mittariin :/ Toki se tuntui selässä, mutta ei niin pahasti kuin normaalisti, sillä "lämmittelin" selkälihakset ennen liikkeelle lähtöä =)


Ja eilen illalla palasin salille. Kevyet painot ja pitkät sarjat, rauhalliset liikkeet ja keskittyminen loppuun asti! Näillä ohjeilla siis mennään nyt hetken aikaa ainakin. Toki tämä nyt ei mitään uutta ole, rauhallisesti loppuun astihan sen KUULUISI mennä, mutta kaikkihetimullenyt luonne on joskus erimieltä ;)



Ja tähän loppuun vielä, notta mitä sinne ruokapäiväkirjaan on oikein ilmesynyt =)

Persikka rahkaa

Spagettia ja kaikkee muutakin

Persikka-Banaani-Päärynä-Smuutia ja wassermeloonia

Mustikka-Persikka-Vadelma-Smuutia 

Ja kuinka voin vastustaa tuoreista mustikoista leivottua piirakkaa?!
En mitenkään.. Onneksi sentään n.15l päätyi pakkaseenkin, 
vaikka muutamat tortut ehdinkin vääntää..

Ja pakko myöntää, että suklaata on mennyt ihan kiitettävästi elokuussa.
Enemmän kuin moneen kuukauteen yhteensä! :O
Mutta sain vinkin tästä Brunbergin herkusta ja mietin, että 
onko tämä liian hyvää ollakseen totaa?!?!

Eli hitaasti mutta varmasti taas kohti terveellisempää syksyä!! Ja vielä pienenä menovinkkinä, ensi viikonloppuna on Lahden Messukeskuksessa Ilo-Fiilis-Onni -tapahtuma, johon ainakin minä meinaan nokkani työntää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti