tiistai 10. helmikuuta 2015

Terveiset flunssan ääreltä!!

Kuten jo viime tekstissä hieman mainihtin, niin jonkun näkönen taudin poikanen on yrittäny pesiytyä meikäläiseen.. Kova yskä ja nuha häiritsi jonkin verran elämää, joten viime viikko meni osittain sairastaessa, vaikkei mitään kunnon kuolemantautia loppujen lopuksi tullutkaan. Kyläjumpankin jätin varuiksi väliin jälkitautien pelossa..

MA: lepo (lumityöt)
TI: lepo (lumityöt)
KE: lepo (hoplop)
TO: lepo
PE: Vaunulenkki n. 2h (9,3km)
LA: Kevyt lenkki, kahvakuulo, lankku 45s
SU: Kuntosali 1:14 (alakroppa)

Alkuviikosta tuli siis vähän huhkittua kolan kanssa (ma ja ti) ja keskiviikkona lähdettiin koko poppoo HopLoppiin... Ihan kivasti sielläkin sai hien päähän kun kolmisen tuntia jahtasi sitä innokasta 3veetä ja välissä pyöritti 12kiloista mötkälettä pallomeressä :) Mutta mikäs sen kivempaa ja tätä voi ehdottomasti kutsua HYÖTYLIIKUNNAKSI, sillä illalla molemmat lapset menivät niin kiltisti ajoissa nukkumaan ;) Loppuviikkoa kohden rupesi sitten ärsyttämään se olematon sairastelu, joten tuli sitä jotakin onneksi tehtyä ;)

Veljeni muistutti että saliohjelmaa olisi hyvä muutta/vaihtaa, joten tein vähän erilaisen pakara-reisi-vatsa jumpan.. Jätin prässin kokonaan pois ja keskityin kyykkyihin lisäpainon kanssa sekä tein hieman pidemmän vatsalihas treenin.. Ja kunhan taas saan kunnon ohjelman kyhättyä, toivon sen myös tuovan hieman enemmän haastetta salillekin.. Vaikka vaihtuvuutta ohjelmassani on ollut, sen mukaan mitä on mahtunut salilla tekemään, niin hyvin huomaa, että alkaa jerkkua olemaan jo sen verran ja kuntokin varmaan kasvanut, joten harvoin enää salin jälkeen mikään paikka on "kipeä" kuten aloittaessani... Ja aika maltillisesti olen painojakin lisännyt, en tiedä miksi, mutta sunnuntaina piruuttani kokeilin, että kyllä ne kaikki täydet 60kg menee reiden loitontaja-laitteessa, vaikka 25-35kg olen tähän asti pitänyt :/ Ja jaksan tehdä jopa lyhyen sarjan noilla laitteen maksimipainoilla... Ehkä olisi aika taas kääntyä ammattilaisen puoleen ;) Joten treffit veljen kanssa onkin sovittu loppu viikoksi ;P

Ja olen tainnut unohtaa mainita, että ilmoitin itseni TAAS erääseen haasteeseen :P Tälläkertaa 28 päivää lankuttamista ;) Tosin itse hyppäsin käytännössä kelkkaan vasta 7. päivä, mutta onneksi on tullut tuotakin liikettä jo harjoiteltua, joten 45sek meni helposti =)

Kuva
Ja siis tyylejähän tässäkin on monia, mutta suosittelen lämpimästi tuota oikeanpuoleista...


(Kuinka tylsää voi ihmisellä olla...?!) ;)

Se tässä mainittakoon vielä, että kyllä vain!! Kävelin perjantaina reilut 9km :D Lähdimme erään mammakaverin kanssa vaunulenkille ja tämä kaveri sitten päätikin ulkoiluttaa meikäläistä ihan huolella ;) ONNEKSI olin just ostanu perheeseemme uudet (vanhat) hienot vaunut, joten oli kevyt työnnellä, vaikka paikoitellen oli luntakin kertynyt.. Vanhoilla vaunuilla olisi kyllä ainakin ylämäet olleet tekemätön paikka :/ Oikeastaan se 6km on pisin, mitä olen nyt vähään aikaan kävellyt, mutta kaverin kanssa menee näköjään 10:kin heittämällä =D Ja ilokseni huomasin, että selkäni ei enää kipeydy edes näin pitkällä lenkillä!!! =D =D =D Joten voin kain sanoa, että yksi tavoitteeni on saavutettu?! ;) Toki, ei se selkä täysin "parantunut" ole, mutta liikunta on selkeästi helpottanut kipuja =)
Ja tästäkös minä olen ONNELLINEN!!

Kyllähän näillä vankkureilla kelpaa ajella!!
Kirppari löytö 30€ ;)
Ihanan keväisiä lenkkeily päiviä ja rattoisia lankkuhetkiä!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti