maanantai 16. helmikuuta 2015

Viime viikon päiväkirjaa....

Taas yksi viikko takana... Tälläkertaa tosi melko koetteleva, koska aika paljon olin liikenteessä ja näin ollen syöminen tapahtui tuttujen seinien ulkopuolella... Houkutuksia siis riitti melkoisesti...

Maanantaina olin Vantaan IKEAssa ystäväni kanssa, mutta silloin oli helppo etsiä listalta jotain hyvää mutta kevyttä, joten valitsin siis lohta..
Röstejä ei ollut, joten oli otettava muussia kaveriksi..
Tosin söin siitä vain n. 1/3..
 Mutta riittävän kauan siinä jälkiruoka tiskin edessä jonottaessani, sorruin pieneen mousseen :P Onneksi annos ei nyt juurikaan snapsilasia isompi ollut ;) Ja sanotaanko näin että oli muuten aikas hyvää!!


Torstaina menin vanhempieni luo yökylään, koska perjantai aamuna oli aikainen lähtö pikkuveljen valaa katsomaan.. Taisi olla muuten ensimmäinen kerta viiteen vuoteen, kun olen yötä lapsuuden kodissani, joten iltapala pöytähän oli laitettu sitten oikein notkumaan ;) Suklaatakin tuli vedettyä melkein kaksin käsin ja kotiinkin sain hieman Tallinnan tuliaisia... Niinpä me ukon kanssa painettiin vielä rasiallinen Toffifeeta viikonlopun aikana... HUPS!! 

Ja sanotaankos taas, että aikasta hyvää oli!! Perjantain ruokailut sitten hoidettiin tietenkin sotilaallisen perinteisesti kurkkusalaattien seassa..


Ja tuliaisilta oli täältäkin lähes mahdoton välttyä :O Eli maalilman parasta sodemunkkia ja noloja kuvia kotialbumiin...... huuuuupppss...!!


Mutta nyt tuntuu taas että sokeri kiintiö on hetkeksi täytetty :P Eilinen kotitekoinen vähärasvainen/kevyt kinkkukiusaus ja salaatti maistui taas niiiiiin hyvältä!!


Liikunnan suhteen olen ihan tyytyväinen viime viikkoon ja onneksi vaakakaan ei tänä aamuna rankaissut minua kovin kovasti tästä herkuttelusta ;)

MA: lepo
TI: lepo
KE: Jumppa 1:03
TO: Lenkki 5km
PE: lepo
LA: Hiihto
SU: Kotijumppa 42min (yläkroppa+vatsat)

Torstain lenkki olikin poikkeuksellisesti kaupunki maisemissa isoveljen kanssa (vissiin eka kerta för eva) ja oli kyllä kivaa vaihtelua!! Pientä paheksuntaa aiheutettiin hiihtäjien keskuudessa ja melkoista luistelua välillä jäisillä teillä, mutta olipa kiva välillä kiertää lenkkiä muissakin maisemissa, kuin pelkkien peltojen keskellä =D Ja lauantaina pääsin siis vihdoin ja viimein kokeilemaan suksiani kunnolla =D Henki meinas lähtee ja hiki valu nilkkoja myöten, eikä siihen tarvinnut ku n.2km matkan :P Voi vee sanon mä!! Mutta erittäin hyvä urheilumuoto kyllä, kunhan pääsee vauhtiin ;)


Ja pitkästä aikaa vetäsin sunnuntai illan ratoksi vielä kunnon jumpan kotona =) Ja mikäs sen huhkiessa ku on uus ja hieno jumppamattokin ;) 


No niin... Jokohan tässä olis taas turhanpäiväisyyksiä taas vähäksi aikaan ;) Vitsi ku olis miljoona asiaa mistä tekis mieli kirjottaa, mut ku ei vaan saa aikaseks :P

No mutta ihanan keväistä viikkoa taas kaikille ja monen monta miinuskiloa niille jotka niitä tahtoo ;) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti