keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Tikku-Ukon kotijumppa

Eilen illalla, kun lapset olivat jo menneet nukkumaan, päätin taas ottaa ihteeni niskasta kiinni ja tehdä pienen kotijumpan, koska salille en yksin kertaisesti päässyt. Alakropan vuoro oli, eli kyykkyjä kyykkyjä kyykkyjä ;)

Laitoin vielä nilkkoihin nilkkapainot (á 1kg) ja eikun menoks... Alkuun lämmittelin aerobicistä tuttujen askelten siivittämän sen verran että lämmin tuli ja sitten vaan pumppaamaan..

Lämmittely n. 5min

Jalannosto maaten 3x 20 mol.puol.

Jalannosto kontaten 6x 10 mol.puol.

Askelkyykky 3x 10 mol.puol.

Slaavi kyykky 3x 20

Kyykky 3x 20

Lantion nosto x 100

Lämmittelynähän käy nyt ihan mikä vaan, vaikka kepin heilutus tai kuntopyörän vatkutus.. Yhteensä tähän meni reilut 40min, mutta ihan kivasti sain hien pintaan kotikonstein. Taukoja pidin ihan omien tuntemusten mukaan. Nilkkapainot toivat kivasti vähän "vastusta", mutta ilman apuvälineitäkin tämä sujuu hienosti =) Tai vaihtoehtoisesti voi käsiinsä ottaa vielä lisäksi kuulan tai käsipainot.. Mitään musiikkia en taustalle tarvinnut, vaan samalla kun katselin illan ohjelma tarjontaa töllöttimestä, niin siinä olohuoneen matolla ähelsin. Ja koska minä en jaksa samalla räveltää kameran kanssa, niin havainnollistan tämän treenin luovasti Paintillä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti