perjantai 3. huhtikuuta 2015

Heipäti Hei.....

...... Ja hilipati pippan......!

Niin se Maaliskuukin on jo lusittu ja eihän se kevät ja kärpäset sieltä vielä tulleet... (Jos tämä nyt jollekin vielä epäselväksi on jäänyt ;)

Viime viikko meni leppoisasti kiireiden keskellä, salille en kerennyt, mutta muutaman kerran lenkille sentään pääsin... Oli näyttöjä, oli virpomista, oli sitä sun tätä, monen monta TEKOsyytä siis... Keskiviikkona 1. päivä oli tarkoitus taas mittailla, mutta sattuipa sopivasti naistenpäivät juuri siihen ja kaiken lisäksi vielä viikon liian aikaisin... Tais kroppa mennä sekasin kellojen siirtosta, tai mikä lie sitä nyt TAAS vaivaa -_- Eli ei mitään järkeä edes yrittää mittailla, koska minä ainakin näihin aikoihin turpoon ku ilmapallo ja paino nousee... Ja siis siihenhän on ihan syynsä ;) Ja senhän meille kertoo taas Iltalehti ja terve.fi =)

Eli lyhyesti, hormonaalisten muutosten takia, kroppa kerää usein kuukautisten aikaan nesteitä, jonka takia paino saattaa nousta parikin kiloa ja turvottaa... Itselläni esiintyy usein myös päänsärkyä ja väsymystä... Yritetään siis mittailua alku viikosta uudelleen... Mitä nyt vaa´alla olen käynyt, niin ennen näitä päiviä painoni näytti 78,9kg, joten toivon, että tämä näkyy myös senteissä ;) Tosin eipä tämäkään viikko kovin vahvasti alkanut liikunnan suhteen, mutta syömingit olen pystynyt pitämään kurissa =D Kunhan nuo pääsiäismunat löytävät tiensä muiden suihin, niin nou hätä ;)

Ja saatuani tuon miellyttävän paino lukeman, oli pakko sännätä vaatekaapille ja kaivoin laatikon pohjalta vanhat farkkuni esiin.... Ja kappas vain!! Nehän menivät jalkaan JA JOPA KIINNIKKIN!!! =D Whuppaaaaa!!!!!!!!!! Aika nätistihän se röllö siihen vyötärönauhan päälle jäi vielä lepäilemaan, mutta pari kuukautta sitten nämä housut eivät menneet edes napista kiinni ;)

Mii sou häpi häpi häpi!!!!



Mitä tähän nyt sitten vielä sanois.... No en sano mitään, katotaan pari kuvaa ;)



Eli syöminkien suhteen on ihan perushuttua... Kerran kävin viime viikolla Hesburgerissa, kun kaverin kanssa käytiin vähän tuhlaamassa Lahden Karismassa, mutta ajattelin olla semiterveellinen ja valitsin Kanatortilla-aterian :D Jälkkäriksi tietenkin pehmistä, MUTTA omaksi ja kaverin yllätykseksi jäi kyllä osa jäätelöstä syömättä :O En muista, koska olisin (jos koskaan) jättäny pehmiksen pöydälle, mutta en vaan jaksanu... Joten tulosta ainakin sillä saralla ON tapahtunut ;)


Kyykkyhaaste oli ja meni ja olen eirttäin tyytyväinen ja yllättyny, että vedin sen kunnialla loppuun ;) Loppupäästä yksi päivä jäi väliin, mutta tein ne kaikki kuitenkin tunnollisesti 1.4. =) Yli 3000 kyykkyä siis tuli tehtyä kuukauden aikana... Seuraavaan haasteeseen en olekkaan ilmoittautunut, joten ajattelin jatkaa kyykkyjen tekoa vielä tämän huhtikuunkin.... En ehkä ihan noin paljon, mutta jos vaikka100/pvä? Ja tietenkin lepopäiviä kunnioittaen ;)




Nyt vaan oikein leppoisaa Pääsiäistä jokaiselle!!!!! <3


Palaillaan sitten taas mittanauhan kanssa ;) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti