tiistai 24. maaliskuuta 2015

Viime viikon muistelmat...

Meinas ihan unohtua papattaa viime viikosta =D Edelliset viikot kun on menneet niin ja näin, mutta onneksi suosta päästiin ylös ja saatiin taas kunnon niskalenkki ote tähänkin ikuisuusprojektiin ;)

Liikuntasaldo näyttää jo huomattavasti paremmalta:

MA: lepo
TI: Lenkki
KE: Kuntosali (alakroppa)
TO: Kotjumppa 30min
PE: Lenkki + Kuntosali (yläkroppa)
LA: lepo
SU: lepo

+ tähän lisäksi vielä kyykkyhaasteen kyykyt, joita viime viikolla kertyi kaikenkaikkiaan 830 =D Tällein laskettuna luku tuntuu hirrrrvittävältä, mutta jaettuna se koko viikolle, niin ei se paha ole ollenkaan.. Ja jopa MINÄ olen pystynyt siihen ;) Mutta se TIKIS-haaste onkin sitten jo ihan toinen juttu..... Ei puhuta siitä..... :P

Mutta nyt kun tiet on sulanneet ja lenkkipolkummekin lähes täysin, alkaa saamaan tästäkin lajista kiinni ihan toisella tapaa.. Harmi vaan, että mun Sport Träkkeri tökkii, joten "tarkkaa" lukemaa en saa ylös... Mutta pääasiahan on, että lajista nauttii, eikös?! ;)


Ja syömäpuolikin alkaa taas muokkaantua siihen hieman fiksumpaan uomaan... Citymarketin Mammuttimarkkinoillakin käytiin..


Ja se kuka vielä väittää, että kaupassa käynti on halpaa, voi tulla mun kanssa ostoksille ;) No joo.... Joku kuutisen kymppiä meni kyllä vaippoihin ja muihin vauva juttuihin ja ale boksereihin, mutta silti 195€ näytti lasku ja plussa-alennustenkin jälkeen vielä n.170€ :O :O En tiedä, mitä sieltä muka ostettiin, mutta voi vee sanon mä!!! Mutta nyt on onneksi pakastin täynnä.. Ainoat herkut, mitä mukaan lähti oli So-Lo-Carb proteiini patukat 6kpl yht. 10€... Irtari hyllykin ohitettiin nätisti, vaikka niissäkin joku alennus oli =D JEIII!!

Kahvillakin käytiin samalla, kun isompi poika on joka kerta toivonut pääsevänsä kokeilemaan kaupan liukumäkeä, mutta pullat ja leivonnaiset jäivät onneksi tiskille :)


Ja viikon ruokailuissakin on salaatti taas tullut kivasti mukaan =D 

Paitettua kanaa, salaattia ja sipulileipää

Paprika munakas, kalkkunaa ja raejuustoa

Kanaa, wokki kasviksia ja salaattia

Pähkinäsalaattia

Nakkirisottoa ja ananas-kana-salaattia

munaleipää

Pientä päivitystäkin yritetään tähän kuontaloon saada, mutta ikuisuusprojekti taitaa tämäkin olla :P


Ja kuka muuten näki auringonpimennyksen?! =D


No josko tässä taas olis turhanpäiväisiä pöpinöitä mun elämästä ;) Katsellaan taas seuraavalla kerralla, nyt on mentävä, KOSKA ULKONA PAISTAA TAAS AURINKO!!!!! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti