tiistai 4. helmikuuta 2014

Reissussa rähjääntyy

Tosiaan tuli käytyä perheen ja parin kaverin kanssa perus Ruotsin risteilyllä... Vaikka sattuneesta syystä ei alkomahooli kuulunut ravintoympyrään, tuntuu kuin olisi edelleen järkyttävä kankkunen : / En ole ennen huomannutkaan, kuinka onettomia hyttien sängyt on. Nyt akuutin ylipainon takia, nukkuminen jäi pariin tuntiin per yö ja eilinen kotiin paluu päivä menikin suorastaan sumussa. Tänään on onneksi alkaneet voimat taas pikkuhiljaa löytyä ja porukalla tehtiinkin pari tuntia lumitöitä ja muita ulkohommia.

Ja niinku ennen matkaa jo kerroinkin, en aio reissussa tuijottaa syömisiäni (enkä näköjään kauheesti sen jälkeenkään).. Vaikka tuliaiset ovatkin todella onnettomat verraten normaaleihin matkoihin, jotain pientä oli pakko Tax Friistä ostaa ;) Ja niitä onkin sitten mussuteltu pitkin päivää. Onneksi ne on kohta loppu, joten arki palaa uomiinsa (toivottavasti). Tuliaisten ankeus ehkä johtuikin siitä, että menimme ostoksille suoraan ruokapöydästä, joten ei vaan tehnyt mieli mitään.. Samaa tyyliä olen pyrkinyt kotona käyttämään eli "kylläisenä kauppaan" ;) Ihan jo sillä, että yhdessä välissä kauppalaskut hipoivat taivasta, kun aina töistä suoraan kauppaan hirveän nälkäisenä, joten mukaankin tarttui milloin mitäkin "turhaa".... Ja toki kylläisenä keskittyy olennaiseen, eli perus ruokaan, eikä tule osteltua mitään herkkuja..

Kyllähän tänään jo ihan tavallinen kotiruoka maistuikin ihanalta, kun monta päivää vedettiin sämpylää ja seisovan pöydän suola-antimia : p Ja melkoinen turvotus onkin näkynyt ensimmäisestä reissupäivästä asti... Ehkäpä se tästä tasoittuu ensiviikon neuvolaan mennessä.. Vaikkemme maihin nousseetkaan, sentään tuli käppäiltyä pitkin laivaa melkoisen monta kilometriä ettei ihan laiskotteluksi mennyt koko risteily..

Tarkoitus oli tänä aamuna mielenkiinnosta käydä vaa´alla, mutta sehän unohtui siinä aamun tohinassa... Josko huomenna kurkkaisin, joko se huutaa ERRORIA...... Ja ehkäpä huomenna palaan muutenkin olennaiseen ja keskityn taas miettimään "Mitä tänään syötäisiin" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti