maanantai 12. tammikuuta 2015

Pikainen katsaus viimeviikkoon

Itse olen hyvin tyytyväinen viimeviikkoiseen liikunta- ja syömismäärään. Ruokapäiväkirjan avulla olen onnistunut pitämään ruokarytmin säännöllisenä ja pahempia retkahduksia naposteluun ei ole tullut.. Sunnuntaina rytmini meni sekaisin, kun lähdin aamupäivästä reissuun, lounas jäi siis välistä, ja heti kotiinpalattuani tuli kavereita kylään... Illalla teimme vielä ukon kanssa itse Pita"kebabbia", joten olkoot se sitten taas se tsiitmiil ;) Mutta jos 6/7 onnistuu, niin olen kyllä hyvin tyytyväinen!

Mutta siis salaattia on tullut syötyä PALJON ja aamupala ja välipala ovat löytäneet taas tiensä minunkin syömisrytmiini. Annoskoot ovat pienentyneet, mutta nälkä on pysynyt pois ja näin ei edes ole tehnyt mieli mitään "hyvää".. Veljen tekemä ruokavalio on taas ollut käytössä ja se on kyllä helpottanut arkea :) Ei tarvitse koko ajan miettiä, että mitähän sitä söis, kun lukee jo valmiiksi paperilla ;)

Jugurttia ja mustikoita

Leipää ja hedelmä/rahka smuutieta ;)

Tonnikala salaattia

Lohta, papuja ja salaattia

Jaaaaaa itse tehtyä Pitaa ;P
(salaattia, "naturel" sikasuikaleita, lusikallinen auraa ja kevyt valkosipulikastiketta)

Makean nälkään Mikro banaania ja ripaus 93% Kakaojauhetta päälle ;)

Liikunta suorituksiakin tuli ihan ok, tosin lenkille voisin raahautua hieman useammin. Tällain talvisin tuo meidän tie on niin liukas ja inhottava kulkea, jotta mieluummin jään nököttämään lastenkin kanssa kotipihaan ja koiranlenkitys on jäänyt vallan ukon käsiin..

Mutta viime viikkoinen näyttää siis tältä...
MA: kuntosali (yläkroppa) 1:05
TI: lepo
KE: Jumppa 1:02 (kävellen)
TO: lepo
PE: kotijumppa n.30min
LA: lepo
SU: kuntosali (alakroppa) 1:03

Tänä aamuna vaaka näytti 83,6kg ja yllätyin positiivisesti =D Toivotaan, että suunta alaspäin jatkuu ja tällä samalla innolla ja motivaatiolla aloitetaan taas tämäkin viikko ;)
Tsemppiä kaikille projektiensa kanssa, liittyi se sitten ruokavalioon, liikuntaan tai vaikkapa käsitöihin!!! <3

kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti