maanantai 19. tammikuuta 2015

Viime viikon varrelta

Olen pääosin tyytyväinen viime viikkoon.. Ruokapuoli sujui hyvin, liikuntaa tuli suoritettua ja vesipullo on kulkenut mukana...

MA: lepo
TI: kotijumppa n.30min (yläkroppa 2x 4kg kuula)
KE: jumppa 1:04 (kävellen 2x 20min)
TO: lepo
PE: kuntosali 1:06 (yläkroppa)                                                                                                          
LA: lenkki 48min (4,1km)
SU: lepo

Ja kuten huomaa, lenkillekin itseni raahustin =D Ja vieläpä ihan ypöyksin, ei lapsia, ei koiraa, ei ketään muuta ko mää ;) aaahhh...!


Samalla sai erihyvän pakara-reisi jumpan kun tuolla umpijäällä luisteli.. Tyyli ei toki ollut mikään kaikkein paras hiihto/luistelu/hölkkä -meiningillä, kun ylämäet piti suoriutua, mutta jalat kiittivät ;)


Ruokailut ovat sujuneet ok.. Pari aamupalaa on jääny välistä, kun en millään meinaa päästä rytmiin aamuina, kun täytyy esikoinen viedä hoitoon :P Mutta maltillisesti olen syönyt, ja ainoat viime viikon herkut taisi olla tiistaina pieni pala puolukkapiirakkaa ja parin sentin pala jäätelökakkua lauantaina lounaan jälkeen ;)

Maustamatonta jugurttia ja mysliä
Rahkaa ja ananasta
Rahkakin on taas löytänyt takaisin ruokavalioon, mutta maltillisesti.. Vatsassani nimittäin tapahtuu kummia aina tämän jälkeen o.O joten ihan joka päivä en tätä herkkua viitsi syödä... Mutta Valion A+ luonnon jugurtti sopii suuhuni melkein yhtä hyvin.. Ja se sisältää vielä niitä hyviä asidofilus- ja bifidobakreereja, jotka hellivät masuani ;)


Jotenkin olen kumminkin laiskistunut taas kamerani kanssa (tai kuvaillut jotain ihan muuta) niin muuta esiteltävää viime viikosta ei mulla taida olla kuin Possu-Nuudeli-Wok ja sekalainen salaatti.. Noi nuudelit on mulle vähä tuntematon käsite ja olipas kaupassa vaikea valita että mitähän sitä ottais.. Riisinuudelia etsin, mutta eipä ollut, joten siinä sitten vehnä-, muna- ja pesämunanuudeleiden kesken arvoin... En todellakaan tiedä, mitä toi pesämunanuudeli on, joten päädyin ihan van munanuudeliin ;)

Oonkohan mä taas ainoa, jota tämäkin naurattaa keskellä kauppa...?! ;)

Pikkuhiljaa, kun painokin on alkanut vähän laskea, rupean huomaamaan itsestäni, että saatan joskus olla liiankin "tarkka" mitä syön.. Välillä huomaan ajattelevani, että "Paljonkohan tässä on kaloreita?" tai "Enhän mä tota voi syödä ku siinä on sokeria/rasvaa.." Vaikka siis juurikaan näin sen ei pitäisi olla! Syödä täytyy, se on fakta! Ja tarkoitukseni olisi syödä terveellisesti, välttäen TURHIA sokereita, rasvoja ym ym... Idea olisi kuitenkin se loppu elämän remontti, joten 
EI NÄIN!!!

Onneksi ääni päässäni palauttaa minut maan pinnalle ja muistuttaa, että mitä se TERVEELLINEN tarkoittaa ;)

Ja tosiaan, alemyynnistä ostamani litran juomapullo on ollut kovassa käytössä ja toivon, että jatkossakin tulee olemaan ;) Olen kyllä ollut erittäin tyytyväinen siihen ja hintakin taisi olla vain hieman yli 3€!!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja nauttikaa ulkoilmasta, vielä kun nenän kärsii sinne laittaa!! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti