lauantai 3. tammikuuta 2015

Kun mikään ei riitä......

Ensin oli joulu ja sitten Uusi Vuosi.. En tiedä mikä tekosyy sekin on, mutta kun teki mieli....

Ensin oli joulu....
... Ja sitten uusi vuosi....
.... Ja mitä ei äiti tekisi lastensa hyväksi...?! 

Viimeinen päivä vietettiin kivasti ulkona, pulkkailtiin, tehtiin lumilinna ja pamautettiin muutama rakettikin... 

Mutta vaikka liikunnallisesti olen melko tyytyväinen joulun ja uuden vuoden viikkoon, kyllähän ne syödyt herkut taas näkyy... Suluissa edellisen kuukauden mitat..

1.1.2015
Paino 85kg  (83.9kg)
Rinta 107cm  (107cm)
Masu 108cm  (108cm)
Bepa 110cm  (110cm)
Reisi 64cm  (64cm)
Habanero 35cm  (35cm)

Tai siis eihän ne muuten näy, kuin että muutosta on ainoastaan painossa (ja kaiken lisaksi huonompaan suuntaan)... En tiedä mitä tähänkin nyt sanoisin taas... Vaikka tiesin, ettei mitoissa nyt kovin paljon miinusta voi olla, niin pettymys se on joka kerta, vaikka tietääkin odottaa tämän kaltaisia tuloksia :( Mutta jos nyt jotain lohdullista tästä täytyy löytää, niin eipähän ainakaan plussaa näytä.. Ja nyt kun kaikki kissanristiäiset on vähäksi aikaan vietetty, toivon tosiaan, että se motivaatio ja energia löytyisi taas tähänkin projektiin.. Oikeastaan seuraava "juhla" on vasta pääsiäinen, mutta josko tänä vuonna edes puolittaisin munien määrän ;)

Ja kyllä onneksi eilen jo hieman ruotuun päästiin syömisien kanssa.. Kävimme ale-ostoksilla Lahden Kärkkäisillä ja nälkähän se yllätti... Onneksi ainakin tuolla kaupassa ScanBurgerin yhteydessä on pieni salaatti baari ja salaatti 4:llä oma valintaisella täytteellä maksoi 6.90€ (mukaan kuului myös juoma ja patonki) ja ihan riittävästi oli täytettä tuossakin ja maku hyvä! Olen ylpeä itsestäni!! Muut seurueestani päätyivät purilaisiin ja minä rouskutin tyytyväisenä salaattia =D Kuvankin otin, mutta en nyt ymmärrä, miksi puhelimeni ei suostu yhteistyöhön tietokoneen kanssa -_- Tänään uunissa tulossa makaroni laatikko kevyt jauhelihasta ja täysjyvä makaroonista, joten ehkä se taas tästä ;)

Itselleni haaviin tarttui mukaan pyllyn pyöritys-lauta.. Tuntee myös nimen "Selätin", 
mutta tämä on siis aidosta tuotteesta tehty "halpis-versio".. 
9.90€ jäi hintaa tälle laudalle, kun en yksinkertaisesti vain raaskinut ostaa aitoa Selätintä
kun "Jos se ei toimikaan..."
Ideana tässä on nököttää tuon laudan päällä ja vispaa lantiota edes takaisin... 
Kehittää keskivartalon lihaksia ja lupaavat helpottaa selkäongelmia =) 
Raskasta on kyllä pyörittää ihtiään tuossa, eli kai se jotakin tekee.. 
15min päivässä kuulema riittää,
mutta pakko sanoa että se 15min on toooooodella pitkä aika tuolla vekottimella =P
Mutta ehkä tähänkin kunto kasvaa kun jaksaa harjoitella ;)

Pikkuhiljaa rupeaa nyt kyllä kyllästyttää näiden "tulosten" mittailu sun muu... Ja tuntuu niin typerältä JOKA IKINEN KERTA kirjoittaa lähestulkoon samoja lauseita, mutta ei voi mitään... Lopettaakaan en uskalla, kyllä tämä päiväkirja vähän auttaa eteenpäin, kun kilpailuhenki ja näyttämisen tarve puskee päälle aina näiden kirjoitusten kohdalla... Historia toistaa itseään, KYLLÄ! Se pitää kyllä paikkaansa minun kohdallani.. Jos muistaa elokuisen Ahvenanmaan reissuni, tulos oli aika lailla sama: Lähtiessäni paino oli ok, mutta palasin alle viikon reissultani matkamuistona muutama lisäkilo :/ Ja itseasiassa tämä raskauskilojen kanssa kamppailu näyttää prikulleen samalta nyt kuin esikoisenkin kanssa... Toivotaan että historian toisto jatkuu vastedeskin, sillä esikoisen aikaan painoni lähti n.6-8kk synnytyksen jälkeen laskuun kunnolla... Pidetään siis peukkuja!

Mitään uuden vuoden lupauksia en todellakaan tee!! Ne ei ole koskaan toiminut minun kohdallani.. Toivon vain itselleni ja kaikille muillekin juuri sellaista vuotta kuin kukin itse tahtoo!! ;)

Siinä meidän uuden vuoden raketti... Kuvastaa hyvin meikäläistä
"vasta räjähtämässä täyteen loistoonsa" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti