tiistai 6. tammikuuta 2015

Tästä se taas alkaa =)

Nimittäin uusi vuosi, "uudet" treenit, uusi viikko ja vaikka mitä muuta ;)

Eilen siis päräytin käyntiin taas sali hommat ja kylläpä jännitti!! Melkein kuin taas ensimmäistä kertaa olisin sinne astellut, mutta onneksi se tunne ei kauaa kestänyt.. Ensimmäisenä hyppäsin pyörän selkään ja pistin musavehkeeni soimaan ja sieltä pärähtikin soimaan Heavenlyn "Riding Throught Hell" =D =D =D Tämä pieni hassu sattuma sitten päästikin nauruhermoni valloilleen ja minä kun en kovin hiljaa osaa nauraa :P Joten taisin olla melko huvittava näky kätkättäessäni siinä kuntopyörän selässä ;) Jää oli murrettu kertaheitolla ja sain samalla vissiin ilostutettua parin rouvas henkilönkin päivää, sillä he iloisesti osallistuivat tähän nauruterapiaan, vaikka tuskin heillä oli minkäänlaista käryä, että mistä oikeasti oli kyse ;) Mutta siis hyvän treenin sain tehtyä, lähinnä yläkroppaa tälläkertaa, ja erihyvän mielen kanssa lähdin takaisin kotiin.

Eilen aloitin myös taas ruokapäiväkirjan pitämisen, koska viikonlopun aikana tuntui napostelu taas lähtevän ihan hansikkaasta... Vaikken nyt mitään sen kummempaa kuin pähkinöitä tai riisikakkuja popsinut ruokailujeni välissä, mutta ei se kiva (eikä edes hyvä) ole koko ajan jotain mussuttaa... Eilinen sujui tosi hyvin tämänkin kanssa, tänään on pari "HUPSISTA" tullut, mutta enpä kyllä ole napostellutkaan!! Nyt pakko yrittää muistaa pitää aktiivisesti tuota kirjaa, koska tuntuu, että se on ainoa tapa, jolla pysyn ruodussa ;)

Ja voi JEEKKANA, nyt on pakko sanoa, että kuinka hyvältä se salaatti taas maistuukaan parin viikon mässäilyn jälkeen!!!!! Lidlissä käydessäni bongasin Deluxen pähkinä-karpalo -sekoituksen ja suosittelen lämpimästi! Vaikken itse ole mikään karpalon ystävä, mutta tähän se sopii erinomaisesti.. Eivät lainkaan happamia, vaan juuri sopivan raikkaanmakeita =) Osa pähkinöistä on hieman paahdettu (mutta ei onneksi pilattu suolalla) joten sekin tuo mukavaa makua..

200g pussin hinnaksi tuli alle 3€..


Tonnikala-raejuusto-salaatti PÄHKINÖILLÄ!


Kana-salaatti PÄHKINÖILLÄ ja suklaa prot.pirtelö ;)
nami nami..!!


Niiiiiiin....!! Ja sellainen vielä mainittakoon tähän loppuun, että pääsin eilen mukaan myös TREENIBLOGGAREIHIN =D Hetken (tai vähän pidemmänkin sellaisen) mietin, että mitä ihmettä MINÄ siellä oikein teen?! o.O Enhän mä ole mikään treenari, saatika FitNessi... Lähinnä ehkä FitLessi tai KotLetti, mutta kuten tuolla treenibloggareiden etusivuilla ihanasti lukee:

"Me olemme erilaisia. Meidän elämämme ovat erilaisia. 
Meillä on erilaiset tavoitteet. Silti olemme samassa paikassa, 
koska meillä on se yhteinen juttu.

Me haluamme jakaa omaa tietouttamme, motivoida, jakaa omia epäonnistumisia, 
jakaa omia onnistumisia, antaa vinkkejä 
ja ennen kaikkea jakaa omaa tarinaamme teidän kanssa."

Niinpä ajattelin, että no hitsiläinen, mikä minua estää kokeilemasta?! ;) Joten sieltä minut löytää myös ja monta muuta ihanaa tarinaa ja hyvää blogia...!

Eli siis eilen oli taas eri mahti hieno päivä!!! =D Toivottavasti teillä muillakin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti