lauantai 11. tammikuuta 2014

Alku aina hankalaa...

Eilen tuolla vuodatuksessa (http://irppana.vuodatus.net/) uhosin, että kokeilen illalla Me Naiset Sport -lehdessä (8.1.2014) ollutta kevyttä "Korsetti kuntoon" -jumppaa ja niinhän mä kokeilin.... Alku oli kyllä hankalaa ja ensimmäiset 10min meni nauramiseen. Onneksi olin yksin sillä hetkellä, (henk.koht. PT:tä lukuun ottamatta) kun lähinnä ajattelin miltä se mun räpiköiminen siinä lattialla näyttäisi ulkopuolisen silmin... Kun tuota mahaa olen jo kerinny kasvattaa, enkä mä muutenkaa mikää pikkanen tyttö ole...

No.. Alku KANKEUDEN jälkeen se sujuikin ihan kohtalaisesti. Osa liikkeistä oli kyllä liian hankalaa pesupalloni ja selkäkivun takia, mutta muuten täytyy olla tyytyväinen edes siihen että yritin!!!

 Liikkeet 3 ja 4 skippasin ja liikkeessä 8 käsien ja jalkojen yhteistyö ei sujunut millään inhimillisellä tavalla, joten ojentelin siis vain koipiani.. Muuten kyllä toistin kaikki liikkeet 6 kertaa ja sarjan tein kahdesti.. Aikaa ei kulunut paljoakaan, kunhan alkuun pääsin ;) Eikä selän kivut mitään normaalia suurempia olleet tämän jälkeen, joten jatkossakaan ei ole tekosyitä jättää tätä väliin... Päinvastoin!!


Jokaisella Huippu-Urheilijallahan on myös henkilökohtaisen persoonallinen treenari <3

Ja tästä kaikesta "terveys"-hössötyksestä innostuneena väsäsin tänää makaroonilaatikon kylkeen lemppari salaattini.. Ei ehkä kaikista kevyin salaatti, mutta 100-varmasti vähemmän kaloreita kuin suklaarasiassa ;)

Freesia salaattia
Kurkkua
Tomaattia
Tonnikalaa (vedessä)
Salaattijuusto kuutioita (10%)

Nyt sitten taas se Korsetti Kuntoon!! Ehkä se tästä lähtee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti