maanantai 20. tammikuuta 2014

Pirun viikonloppu

Viikonloppu oli ja meni ohi aivan itsensä edestä... Lauantaina vietettiin kahden kaverin 3kymppisiä Vantaalla Amarillossa... Ja senhän tietää kuinka siinä kävi : / Ähkyn kanssa lähdettiin kotio.... Ja sunnuntaina tuli sitten jatkettua tätä "ei niin terveellistä" -linjaa pizzalla... Näkyihän se selvästi tänä aamuna neuvolan vaa´alla.... Alkaa pikkuhiljaa jännittään, mitenkä loppuaika menee, kun nyt jo painoa kertyny 13kg ja 4kk olis vielä jäljellä.

Ja tietenkin auton piti hajota just sillon lauantaina ennen lähtöä, niin meni se viikonlopun vähäinenkin vapaa-aika sen kanssa puljatessa, eli mitään kummempaa liikuntaakaan ei viikonlopun aikana juuri tullut tehtyä.. Ja selkä sen myös kertoi... Toki ulkona käytiin vähän purkamassa energiaa muksun kanssa, mutta noi yli 20pakkaset ei suoraan sanottuna hirveesti houkuttele..

Tänään kuitennii yritin pikkuhiljaa taas kääntyä arjen rytmiin, mutta kyllähän se viikonlopun herkuttelu jätti jälkensä... Kova tarve kaikkeen hyvään naposteltavaan on ollut koko päivän ja tuntuu etten tule kylläiseksi millään.. Kaupassa onneksi pystyin jättämään suurimmat herkut hyllyihin, paitsi lähtihän sieltä pari Marmorette-suklaavanukasta mukaan : / Ja koiran kanssa vähän ulkoiltiin päivällä pojan ollessa hoidossa.. Ei sitä kyllä voi liikunnaksi kehua, mutta enpähän maannu pelkästää sohvalla ;)

Noh...... Olishan se voinut huonomminki mennä... Mutta kyllä se vaan väkisin mielessä käy, että kuinka monta takapakkia pitää kestää, ennen ku homma lähtee rullaamaan... Ja oon aina tienny, että noi ulkona syömiset on mulle se kaikkein vaikein.. Kyllä herkuista voin kotona kieltäytyä, mutta ravintolassa en todellakaan osaa valita sitä kaikkein fiksuinta... Enkä tarkoita, että aina tulisi olla hirvee kuri päällä, ja etteikö milloinkaan vois vähä nauttia, vaan lähinnä nyt osotan sormella tota sunnuntain pizzaa... Mikä juttu se nyt oli?!?!?!!! Mitä enenmmän herkkuja syö, sen vaikeempaahan se on palata siihen arkiseen murkinaan...

Ja tähän loppuun voisin toki esittää itselleni sen kaikkein vaikeimman kysymyksen...
Missäs se vesipullo oli...?!?!?! Melkonen suolapommi tais tulla molempina päivinä. En välttämättä edes halua tietää kuinka paljon nestettä mun kropassa on viikonlopun jälkeen, mutta sormushan sen kyllä valitettavasti kertoo : /


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti